Karácsonyi családi nap Szarajevóban

December 17, 2017

December 16-án családi nap keretében ünnepelte meg a közelgő karácsonyt a HUM Magyar Polgárok Egyesülete. Bár az ünnepek közeledtével minden alkalommal nehéz összegyűjteni az egyesület tagjait, a résztvevők száma így is elegendő volt a jó hangulathoz.

 

 

 

Megérte a többnapos készülődés, a konyhai stressz, hiszen végül minden idejében az asztalra került. A kínálatot tekintve ez alkalommal is jellemző volt a hagyományok vegyítése, így a sültkolbász és hurka mellé pitét, vagy sirnicát is választhattunk.

 

 A menü

 

Bár sajnos a gyerekeknek szánt foglalkozás a kicsik betegsége miatt elmaradt, Sabo-Mehić Kornélia azért gondoskodott arról, hogy a jelenlévő egyetlen apróság is jól érezze magát.

 

 

 

A legkisebbünk

 

Miközben a házigazda, Muratović Irma a vendégek kiszolgálásával, Kornélia pedig a kreatív gyerekprogrammal volt elfoglalva, a család kutyája mindannyiunk játékidejéről gondoskodott.

 

 Adnan Mehić - rögtönzött kutyaszitter

A ház ura(i)

 

Négyesi József nagykövet és Hetei Péter diplomata látogatása végre egy kis beszélgetésre is alkalmat nyújtott, amire a rendezvények forgatagában általában nincs lehetősége a tagoknak.

 

 

 

Ezúton is köszönjük a részvételt és kívánunk mindenkinek békés Karácsonyi Ünnepeket!

Please reload

© 1993-2018 HUM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now