top of page

Karácsonyi családi nap Szarajevóban

December 16-án családi nap keretében ünnepelte meg a közelgő karácsonyt a HUM Magyar Polgárok Egyesülete. Bár az ünnepek közeledtével minden alkalommal nehéz összegyűjteni az egyesület tagjait, a résztvevők száma így is elegendő volt a jó hangulathoz.Megérte a többnapos készülődés, a konyhai stressz, hiszen végül minden idejében az asztalra került. A kínálatot tekintve ez alkalommal is jellemző volt a hagyományok vegyítése, így a sültkolbász és hurka mellé pitét, vagy sirnicát is választhattunk.


A menü


Bár sajnos a gyerekeknek szánt foglalkozás a kicsik betegsége miatt elmaradt, Sabo-Mehić Kornélia azért gondoskodott arról, hogy a jelenlévő egyetlen apróság is jól érezze magát.
A legkisebbünk

Miközben a házigazda, Muratović Irma a vendégek kiszolgálásával, Kornélia pedig a kreatív gyerekprogrammal volt elfoglalva, a család kutyája mindannyiunk játékidejéről gondoskodott.


Adnan Mehić - rögtönzött kutyaszitter

A ház ura(i)


Négyesi József nagykövet és Hetei Péter diplomata látogatása végre egy kis beszélgetésre is alkalmat nyújtott, amire a rendezvények forgatagában általában nincs lehetősége a tagoknak.
Ezúton is köszönjük a részvételt és kívánunk mindenkinek békés Karácsonyi Ünnepeket!


bottom of page