top of page

Rend a lelke mindennek


2020. április 21-én, kedden igazi, tavaszi nagytakarítást szerveztünk a szarajevói Magyar Házban. Muratović Irma, a HUM elnök asszonya, Tóth Judit, és jómagam szorgoskodtunk egész nap. Felosztottuk egymás között a munkát, a porszívózást, a portalanítást, a fertőtlenítést, a lomtalanítást. A kialakított haditervvel nagyon jól sikerült a szobák rendberakása és magyar muzsika mellett kellemes időtöltésnek bizonyult a szobák rendberakása. Elégedettek vagyunk a végeredménnyel, hiszen minden a helyére került ragyogás, és tisztaság van.


A jelenlegi bérelt helyiség, ahová 2018. márciusában költözött a HUM és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek köszönve pályázati támogatásból fedezünk, teljesen mértékben megfelel rendeltetésének: a magyar nyelvoktatásnak, a gyerekprogramoknak, időnként találkozóknak és különböző összejöveteleknek.



Bizakodva reméljük, hogy a közeljövőben is programok sorozata veszi kezdetét a HUM Magyar Polgárok Egyesületében. Nekünk, szarajevói magyaroknak szívügyünk a Magyar Ház, mert büszkén állíthatjuk, hogy céljának megfelelően itt mindig otthonra találunk.


bottom of page